Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Boot huren in April – Evenementen in Friesland!

Boot huren in april en vaar over de Hollandse wateren in Friesland en omgeving!

Water is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Waarom dan ook niet genieten van het uitzicht vanaf een boot. Prachtige natuur welke tot leven komt in April, en de levendigheid van het centrum van een aantal steden & dorpen in Friesland. Daarom een boot huren in april!

Boot huren April

Boot huren April

Boot huren april

Friese Evenementen in April!

Bij aanvang van het seizoen valt er weer genoeg te beleven in Friesland! Huur één van de beschikbare jachten bij HW Yachtcharter en bezoek deze gezellige voorjaarsevenementen!

Bekijk beschikbaarheid!

April de maand met de minste neerslag!

Daarnaast zijn onze schepen uitgerust met goede verwarming voor een comfortabel verblijf aan boord. Kijk bij het schepenoverzicht welk schip uw voorkeur heeft. Er is voor elk wat wils, van 2 tot 9 personen. Tevens zijn alle schepen vanaf 12 mtr. uitgerust met XXL-Cabrio’s

Schepen overzicht!

Opening Watersport Seizoen Friesland!

De meeste dorpen aan de waterkant maken er een feest van om het watersportseizoen weer te openen! Op 2e paasdag wordt in bijvoorbeeld Terherne het seizoen groots geopend, met tal van activiteiten, voor jong en oud! Vaar naar Terherne!

In Langweer wordt het seizoen geopend op 16 en 17 april! Hier valt dat weekend genoeg te beleven, waaronder skûtsje silen, skippersbal, braderie en kermis!

Terherne | Langweer

Activiteiten voor de kinderen!

Voor kinderen vanaf 6 jaar kunt u op 2e paasdag en bezoek brengen aan het Woudagemaal in Lemmer en doe mee aan het stoomlab! Doe, kijk en ontdek! Vanuit onze haven vaart u in één dag (± 4 uur) naar Lemmer.

Woudagemaal – Stoomlab

Vlootdag Harlingen

Houdt U van lekker eten, traditionele muziek en een gezellige sfeer kom dan op Zaterdag 9 April naar de Vlootdag in Harlingen

Vier Koningsdag in Friesland!

Op deze feestdag is er in vrijwel alle dorpjes en steden wel wat te beleven, zoals:

In Joure de bloemetjesmarkt en vrijmarkt
Klik hier voor Bloemenmarkt

Koningsdag Oranjefeest Sneek met allerlei activiteiten Koningsdag Sneek

Laatste artikelen:

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen