Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Over GJS

Het familiebedrijf Grou Jacht Service – HW Yachtcharter

G.J.S. | HW Yachtcharter wordt geleid door Doede, Douwina & Hans Willem Rienks. Na 15 jaar lang een eigen bakkerij te hebben gehad begonnen zij in 1992 met het watersportbedrijf Grou Jacht Service de Jister B.V. Met 1 huurboot en een jachthaven met jachtbemiddeling en onderhoud maakten zij van hun hobby, watersport, hun werk. Door de jaren heen groeide de verhuurvloot en werd er gestopt met de jachtbemiddeling en het onderhoud.

HW een begrip op het water

Inmiddels ruim 17 jaar geleden werd begonnen met de eerste HW jachten, door de jaren heen werden hier schepen bijgekocht weer verkocht en nieuwe schepen gebouwd en oudere schepen gerenoveerd en verbouwd. Alle scheepsnamen beginnen met de bekende letters HW, afkomstig van de familienamen Hans en Willem. Tegenwoordig zijn de HW schepen niet meer weg te denken van de friese wateren. Een verhuur vloot die uitgegroeid is naar 17 luxe motorjachten hebben HW tot een begrip gemaakt in de yachtcharter branche.

De roergangers

Aan het roer van G.J.S. Yachtcharter staan Doede en Douwina Rienks. Douwina is het contact naar de klanten, regelt de administratie en ontvangt de gasten op de haven. Daarnaast verzorgt ze ook de inspectie en de schoonmaak van de schepen. Haar man Doede is de technische kracht achter de onderneming, hij zorgt voor de technische controlles en in de winter de nieuwbouw en het onderhoud van de bestaande schepen.

Sinds 2008 krijgen zij ondersteuning van hun zoon Hans Willem Rienks. Na 4 jaar gestudeerd te hebben aan de Hogere Zeevaartschool “Willem Barentsz” op Terschelling en daarna 3 jaar als stuurman te hebben gevaren op een Sleephopperzuiger heeft hij de keuze gemaakt om het team van G.J.S. te versterken. Naast zijn werkzaamheden bij G.J.S. leidt hij het bedrijf Dutchess Yachts.

Een echt familiebedrijf

Een echt familiebedrijf dus, met het doel de hoogste kwaliteit en een gerenommeerde reputatie hoog houden. De goede zorg die wij voor onze schepen hebben is uw garantie voor een onbezorgde vaarvakantie. De liefde die wij hebben voor de watersport willen wij graag op u overdragen. Wilt u eerst zien en dan geloven, kom langs in onze haven en bekijk onze prachtige schepen. Overtuig uzelf van de luxe van onze jachten, u bent van harte welkom. Maak eerst wel even een afspraak om teleurstelling, door afwezigheid, te voorkomen.

 Bekijk onze jachten                Vraag nu een brochure aan

Over GJS

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen