Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Jachtverhuur Holland

Bent u opzoek naar een jachtverhuur Holland? Dan bent u bij G.J.S. | HW Yachtcharter aan het goede adres. GJS bezit 17 schitterende schepen die voor een fantastische vakantie op de Nederlandse binnenwateren zorgen. Voor jachtverhuur Holland Friesland moet u bij ons zijn. Wij zorgen voor een “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

Jachtverhuur Holland, varen zonder vaarbewijs bij GJS | HW Yachtcharter

Bij GJS | HW Yachtcharter kunt u een luxe boot huren Friesland zonder vaarbewijs! Uiteraard kunt u, als u nog nooit gevaren heeft, een vaarinstructie aan boord van onze boten volgen.

Voor bootverhuur in Friesland komen wij al jaren bij GJS | HW Yachtcharter. Elk jaar weer een onbezorgde vaarvakantie. – fam. de Wit

Waarom een boot huren bij GJS? Jachtverhuur Holland

Jachtverhuur Holland bij GJS | HW Yachtcharter biedt u het volgende:

Jachtverhuur Holland vaargebied

Voor jachtverhuur Holland is Friesland de place to be! Het uitgestrekte vaargebied van Friesland, Groningen en Overijssel is het paradijs voor watersport en pleziervaart. Hier in het noorden van Nederland vindt U het grootste aaneengesloten merengebied van Europa. Afwisseling van landelijke riviertjes, door de mens gegraven kanalen en ruime meren met rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie.

Bootverhuur Holland vakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt U afwisselen met de rust en ruimte op de meren een vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over jachtverhuur Holland bij GJS | HW Yachtcharter? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren, we hebben veel vaste klanten dus wees er snel bij! Om uw Bootverhuur Holland vakantie niet te missen!

 Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

 

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen