Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Alles in het nieuw

Leeuwarden – Fryslân Culturele hoofdstad 2018

In 2018 barst Leeuwarden – Fryslân van de cultuur! Wat te denken van het Fries Straatfestival in de maand mei of de waterparade? Het hele jaar door zijn er grote projecten te bewonderen; in augustus komen De reuzen van Royal de Luxe naar Leeuwarden, een spektakel dat u moet meemaken!

Nieuw kantoor

De medewerkers van HW Yachtcharter hebben hard gewerkt om het nieuwe kantoor een moderne, nautische en gastvrije uitstraling te geven. Vanaf het begin van het nieuwe seizoen heten wij u van harte welkom in ons mooie kantoor. 

De blauwe vloot

Al onze schepen zijn inmiddels weer uit het water getakeld. De schepen krijgen hun nodige onderhoud en aanpassingen. Zo krijgt de HW 7 deze winter een XXL tent. 

Doede en Douwina Rienks gaan met pensioen

Doede en Douwina Rienks, de oprichters van GJS | HW Yachtcharter, hebben per 1 januari het bedrijf overgedragen aan hun zoon, Hans Willem. Op 1 november was hun laatste werkdag bij ons bedrijf. Ze kunnen nu gaan genieten van hun welverdiende pensioen! 

Nieuwbouw

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een ontwerp van een nieuw schip. In januari wordt gestart met de bouw hiervan. U kunt de ontwikkelingen volgen op onze Facebook-pagina. http://www.facebook.com/yachtcharterholland

Laatste artikelen:

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen