Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Beoordelingen

Gaat u een boot huren in Friesland, laat u overtuigen door onze gasten en ervaar onze kwaliteit.

Beoordeling insturen
10 #

EK

Wij hebben een fantastische week gehad op de HW 3 met ons gezin! wat een prachtig schip met alle luxe die je kan wensen, de boot was erg kindvriendelijk. Het was zeer goed geregeld door GJS super ontvangst alles was super schoon en een super netjes aan boord ( goede uitleg en de vaarinstructie was erg duidelijk ) kortom we hebben een top week gehad ( wij gaan zeker terug komen )

9 #

Piet Bakker

Geweldige boot, prima service. Klein puntje van attentie, bij uitleg meer aandacht aan het electrisch gedeelte van de boot. Ook een aanpassing in de meegeleverde vaarinstructie m.b.t. het technisch gedeelte voorkomt onnodige vragen.
Voor de rest prima vakantie gehad

9 #

HW 10

Mooie week gehad, we hadden de HW 10 en is ons prima bevallen.
Het enige wat we miste was iets om de eieren en pannenkoeken om te draaien in de koekenpan.
Verder hadden we onze eigen grote pan en koekenpan mee omdat de ervaring bij vakantieparken leert dat deze nooit zo best zijn.
Verder een geweldige boot die makkelijk te manoeuvreren is.
200 euro aan diesel kwijt maar elke dag 5 a 6 uur gevaren, kachel was niet nodig want we hadden heerlijk weer.

9 #

Jack Vink

Was top

9 #

Rob Hemmes & Astrid van der Poel

Astrid en ik hebben 15 jaar geleden de eerste boot bij (GJS) HW Yachtcharter gehuurd en we zijn nog steeds heel tevreden met jullie boten. Op bijna alle boten hebben we gevaren en afgelopen jaar was dat de HW 17, in een week met schitterend weer. Ook nu weer een top schip. Volgend jaar gaan we een week op de HW 3 en een week op de Dutchess of Frisia. Zo hebben we het hele jaar iets om naar uit te kijken, waarbij we nu al weten dat we niet teleurgesteld zullen worden.

9 #

Anouk & Martine Kiestra

Mijn zusje en ik mochten een aantal dagen mee met onze ouders! We hebben ONWIJS lekker weer gehad en genoten van deze mooi HW9 Boot! Hier onze fijne pluspunten waarvan wij vinden dat HW Yachtcharter echt een aanrader is!

1. Ik kon mijn auto gewoon naar de boot rijden zodat ik niet ver hoefde te sjouwen met al mijn spulletjes!
2. Auto konden we veilig kwijt op een privé parkeerplaats!
3. Alles was PERFECT schoon! Geen viezigheid of vette vingers..
4. De boot is goed te besturen!
5. Douchen ging erg makkelijk in de cabine! Bij het achter dek.
6. Super goeie uitleg, erg vriendelijk en behulpzaam personeel!
7. Een onwijs ruim schip! zeker als je met 4 personen bent!

-* Het geluid wanneer je water pakt of gaat douchen is ZEER aanwezig.
-* Een betere verbinden met het "Aan wal komen en aan boord komen zou bv verbeterd kunnen worden d.m.v. een betere opstap trap met houtjes zodat je niet kunt uitglijden met je sneakers of hakken! [ Wat meer grip zou fijn zijn]

Nogmaals onwijs bedankt voor de mooie ervaring we komen graag nog eens het mooie FRIESLAND bezoeken!
Liefs, ANOUK&MARTINE
Familie Kiestra

10 #

Bolleman

Top!!!! Al redelijk wat jaartjes huren we iedere keer de HW10 voor 2 weken aan een in de zomer. Ik vaar zelf ook voor mijn beroep maar dit is fijne ontspanning en altijd varen er wel familieleden of de kinderen mee. Alles in perfecte staat van onderhoud en goede service en verhuurders prettige luitjes!!! Prachtige natuur en iedere keer proberen we een andere route wat heel mooi is maar Sneek en de WeerRibben doen we zeker ieder jaar!

10 #

Cock en Elly Molle / Hans en Afke van Breugel

Komen al 11 jaar terug in Grou en met veel plezier, dit jaar eens de heerlijk ruime en luxe uitgevoerde HW 18 gehuurd, werkelijk een fantastisch schip, we hebben genoten, volgend jaar haar zusje de HW 3!

6 #

Familie van Winden

Wanneer je de boot huurt komen er onverwachte kosten bij waarvan je van tevoren niet op de hoogte bent gesteld o.a zwemvesten (8€p.p totaal 64€)tevens het ledigen van de vuilwatertank a(18€)
Verbruik diesel vonden we tevens erg hoog in vergelijking met andere jaren en andere verhuur bedrijven. De bedden liggen niet prettig harde matrassen en er is geen lattenbodem aanwezig maar een plank met gaten als ondergrond. Bed voorin de punt erg klein en krap je kunt er bijna niet liggen.Tevens Geen aanrader voor 8pers het bed in de woonkamer wat om te bouwen is erg krap en bestaat uit losse delen het is moeilijk op te maken,en ligt erg slecht....Keuken inventaris minimaal slechte pannen met losse handvaten en erg klein van formaat voor 8 pers. met dunne bodems....Wat ideaal was,was het varen met de i-pad navigatie.De verwarmde boven zit was erg prettig en ruim voor 8 personen.
De extra koelkast boven was Prettig.
Gastvrij scoort voor mij een onvoldoende....
Een all inclusive prijs is prettiger geen onverwachte bijkomende kosten zoals zwemvesten/reddingsvesten en vuilwatertank kosten die er later nog bijkomen.En bij het maken van de eindafrekening was een kop
Koffie erg welkom geweest....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geachte mevrouw van Winden,

Hartelijk dank voor uw reactie, wij vinden het spijtig dat u deze ervaring heeft gehad bij ons bedrijf.
Wij zullen uw beoordeling gebruiken om onze producten te verbeteren.

Wij vinden het spijtig dat u niet op de hoogte was van de bijkomende kosten & bij te boeken extra’s
Wij zullen kijken of wij dit op de website kunnen verbeteren. Het is op dit moment terug te vinden
Op de pagina https://hwyachtcharter.nl/boot/hw-3/ onder het tabblad “Bij te boeken extra’s”

Het bedrag wat u betaald heeft was voor gas, water en het legen van de vuilwatertank.

Het verbruik van brandstof zal mede veroorzaakt zijn door de kachels aan boord van de HW 3
Deze verbruiken ook allemaal diesel. Vooral de verwarmde boven zithoek kan bij koud weer
tot 1 liter per uur aan diesel verbruiken. Stel dat u deze 6 uren per dag aan heeft dan verbruikt
u al ruim 40 liter diesel voor alleen deze verwarming.

Wij zullen kijken of wij bij toekomstige schepen de bedden op een andere manier vorm kunnen
geven zodat het slaapcomfort toeneemt.

Helaas zijn wij op ons kantoor niet in de gelegenheid om koffie te serveren mede ook dat er
op drukkere wisseldagen geen tijd is om dit te verzorgen. Wij zullen kijken of wij hiervoor
in de toekomst wat kunnen creëren wellicht een koffiehoek.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons hierop te attenderen.

10 #

Peter-Jan Rauch

Prachtige boot, makkelijk te besturen (erg koersvast) en heel veel (berg)ruimte.
De week begon bizar: nog geen 5 minuten nadat we bij GJS aankwamen brak er een enorme hagelbui los. De A32 naar Grou werd zelfs afgesloten door het noodweer. Na het "schoonscheppen" van het dek en ijsvrij maken van het zonnescherm zijn we toch op pad gegaan. Ondanks de regen, hagel en harde wind hebben we een prachtige week gehad. De routes steeds op de IPad uitgezet en heerlijk gevaren. Ook 's avonds was het heerlijk zitten in de kajuit dankzij de uitstekende kachel. In de zomervakantie gaan we weer en we kijken daar nu alweer naar uit!

10 #

Fam. Janssen

We hebben een super week gehad op de Friese wateren, boot was geweldig en top onderhouden en een super vaarinstructie gehad. Zeker tot een volgende keer.

10 #

Jan de Sonnaville

Fantastische schepen en fantastische familie !!! Die conclusie mogen we na drie jaar op een rij wel trekken.

10 #

Fam. Böhme

Wij hebben weer een mooie Vakantie gehad. Mooi schip, mooi landschap en mooi weer. Af en toe een beetje regen, een keer hagel en harde wind ook erbij, maar de meeste tijd zonnig - heel lekker.
Het schip, de HW 10, was ook weer in een perfecte toestand, waarom de reis door Friesland goed verlopen is.
Er is de moeite waard de reis uit Duitsland.

We willen ons hartelijk bedanken bij de Familie Rienks en het gehele team, voor deze mooie week. Het was weer veel de kort.

groetjes
Fam. Böhme

9 #

Fam. Nouwen

Wij hebben een fantastische week gehad op de HW 18 een prachtig schip met alle luxe die je kan wensen Het was zeer goed geregeld door GJS mooi schoon en een super net schip complimenten voor het hele GJS team en de service die je krijg super ook onderweg. Wij gaan zeker volgend jaar weer komen

9

Beoordeling HW 15

Het schip was heel erg schoon, dat kennen wij ook van jullie. Wij zijn heel tevreden over het schip omdat hij goed vaart en omdat je ermee in vaargebieden kunt komen waar je anders niet kunt komen door zijn lage doorvaarthoogte!

Bekijk video
9

Beoordeling HW 1

Door de lage doorvaarthoogte konden wij bij bruggen doorvaren waar andere schepen welke hoger waren moesten wachten! Alles was aan boord het ontbrak ons aan niets!

Bekijk video
9 #

Fam. van Dijk

Beste fam. Rienks en medewerkers. Nog eenmaal willen wij laten weten, dat wij een geweldige vakantie gevierd hebben In Friesland! En dat kwam hoofdzakelijk door de perfecte begeleiding van U en Uw team! De HW 11 in uitstekende staat en super schoon! Dit alles is de reden dat wij, nog geen week nadat we thuis zijn, alweer geboekt hebben voor volgend jaar! En natuurlijk voor ‘’onze” boot de HW 11! Graag hopen wij dus volgend jaar terug te komen bij GJS. U allen Hartelijke groeten Henk en Germa van Dijk.

8 #

Familie Dijkhuis

Beste gjs ,voor het eerst bij jullie een schip(HW8) gehuurd. We komen al jaren in Friesland maar nog nooit in Grou aangelegd, tot onze verbazing een van de mooiste van alle dorpen en stadjes die er zijn bij jullie. De boot was heerlijk vooral de grote bedden viel ons extra op. We hopen volgend jaar weer te komen.

8 #

Familie Baan

GJS wat hebben wij heerlijk genoten op de HW16 twee slaapvertrekken met elk zoveel luxe ,en die heerlijke keuken wat een uitzicht naar buiten en met die gezellige zithoek. We komen zeker weer.

9 #

Cees, Mariëlle, Isis, HIlbert, Jolanda

Het was een geweldige vakantie! Droog weer, super schip om te varen en van alle gemakken voorzien! Friesland is schitterend vanaf het water. Zeker voor herhaling vatbaar!

8 #

Herman en Rita Smeets

Een bijzondere vakantie. Voor het eerst op een grote boot, van alle gemakken voorzien en dus relaxed op het water. Friesland is prachtig, leuke dorpjes en gastvrij voor de water toerist. Het weer kon beter, maar dat heeft niemand in de hand... We komen zeker een keer terug om weer een boot te huren bij de Fam. Rienks. De service is prima. We kunnen het iedereen aanraden. Tot de volgende keer. Rita en Herman.

9 #

Emily Orth

Het was superleuk op de boot! We hebben veel gedaan, we zijn in veel plaatsen geweest en hebben ons goed vermaakt. Het was een grote boot en ik hoop dat we snel nog een keertje komen! Tot ziens! Emily Orth ( week 29 - HW12)

9 #

Fam. Butter

Wij hebben enorm genoten van de luxe op het schip en de vele mooie dorpen waar je langs vaart. Verder een tip voor mensen die niet zo goed kunnen lopen, neem uw fiets mee daar is de mogelijk voor en u kunt nog meer genieten. Hartelijk dank voor de fijne week!

9 #

Fam. van den Akker

Een verwen weekend! Onverwachts op een jacht in Friesland (Grou). Top, het was echt Top! Na een perfecte uitleg van de instructrice konden we vertrekken. De natuur in. Genieten. Een schitterende boot in de natuur en midden in Sneek. Nogmaals het was genieten. Bedankt en tot ziens. Ahoy!

10 #

Fam. Heijkamp & Fam. Wessels

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad!!Een aanrader voor iedereen, het leert snel. Ook GJS heeft prachtige schepen, zonder hen ging het niet!! Bedankt voor alles en wie weet: tot ziens!

9 #

Fam. Wassing

Ondanks wat minder weer een fijne vakantie gehad met de HW4. Boot goed uitgerust en voorzien van alle gemakken. Na 13 jaar zeilen een goede indruk gekregen van motorboot varen. Bedankt voor de goede zorgen en waarschijnlijk tot ziens.

9 #

Groep Broekx

Dit was voor ons reeds de vierde keer met de HW9.Het is steeds een prachtige ervaring zeker nog weer over te doen.

9 #

Inge en Henk Close

Dit was weer onze vierde vaarvakantie in Friesland. Wij huren bij GJS omdat dit fijne schepen zijn, goed uitgerust en vooral betrouwbaar. Vorige keer hebben we de Turfroute gevaren. Dit jaar de plaatsjes Akkrum, Joure, Ijlst en Sneek bezocht. We verheugen ons nu reeds op de volgende vaarvakantie, natuurlijk bij GJS.

9 #

Fam. Meinders

In mei hebben we 12 dagen met de HW 11 gevaren. Dit was de tweede keer dat we een boot bij GJS huurden en het was weer fantastisch! We hebben genoten: mooie boot, prachtig weer en schitterende natuur. Nieuw was het gebruik van de i-pad met waterkaarten, wat een gemak, dit is ons goed bevallen. Voor herhaling vatbaar! fam. Meinders

9 #

Wout en Ina van Heerdt

Een prachtige week met de HW 7 achter de rug. Voor de 2e maal met dit fijne schip op pad geweest. Prima hutten met uitstekende bedden, goede sanitaire voorzieningen en voldoende privacy bij bezetting met meerdere personen. Voor tijdelijke gasten is de slaapbank in de dinette wat krap. Zelfs voor het een dagje laten meevaren van meerdere personen voldoet de HW 7 uitstekend. Het vinden van goede vaarwegen is met de aan boord aanwezige waterkaarten app een peuleschil. Wij hadden vooraf onze eigen route gepland en deze per mail naar GJS gestuurd die hem keurig op de scheeps iPad hebben gezet. Vooral handig bij niet betonde meren. Kortom een aanrader waarvan wij tot onze verrassing zagen dat hij al bezet is tijdens de volgend jaar geplande trip. We zullen dus op zoek moeten naar een vervangende HW.

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beoordelingen

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen