Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Het team

HW Yachtcharter een begrip op het water

Inmiddels ruim 20 jaar geleden werd begonnen met de eerste HW jachten, door de jaren heen werden hier schepen bijgekocht weer verkocht en nieuwe schepen gebouwd en oudere schepen gerenoveerd en verbouwd. Alle scheepsnamen beginnen met de bekende letters HW, afkomstig van de familienamen Hans en Willem. Tegenwoordig zijn de HW schepen niet meer weg te denken van de Friese wateren. Een verhuur vloot die uitgegroeid is naar 18 luxe motorjachten hebben HW tot een begrip gemaakt in de yachtcharter branche.Hans Willem Rienks

Hans Willem is vanaf 1 januari 2012 Directeur-eigenaar van G.J.S. | HW Yachtcharter. Hij heeft eerst als stuurman gewerkt op een sleephopperzuiger bij Van Oord Marine Contracters, daarna is hij gestart met HW Jachttechniek een service en onderhoudsbedrijf voor pleziervaartuigen. Hans Willem is afgestudeerd aan de Hogere Zeevaartschool "Willem Barentz" te Terschelling, gespecialiseerd in Dredging.

In zijn vrije tijd houdt Hans Willem van eten (het liefst van de barbecue) watersport, reizen, fotografie, website's & brochures maken en optrekken met zijn gezin. Zijn passie? "Naast mijn vrouw en kinderen is mijn grootste passie het ontwerpen en bouwen van luxe motorkruisers voor zowel particulieren als voor de verhuur. Daarnaast is het een uitdaging om de lat steeds hoger legen voor ons team om het perfecte eindresultaat te behalen."

Het team

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen