Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Het team

HW Yachtcharter een begrip op het water

Inmiddels ruim 20 jaar geleden werd begonnen met de eerste HW jachten, door de jaren heen werden hier schepen bijgekocht weer verkocht en nieuwe schepen gebouwd en oudere schepen gerenoveerd en verbouwd. Alle scheepsnamen beginnen met de bekende letters HW, afkomstig van de familienamen Hans en Willem. Tegenwoordig zijn de HW schepen niet meer weg te denken van de friese wateren. Een verhuur vloot die uitgegroeid is naar 17 luxe motorjachten hebben HW tot een begrip gemaakt in de yachtcharter branche.Gerwin Atsma

Gerwin Atsma is sinds 2014 werkzaam als technisch medewerker bij GJS | HW Yachtcharter.

Rinske Steneker

Rinske Steneker is sinds 2004 werkzaam als administratief medewerker bij GJS | HW Yachtcharter. Zij verwerkt de boekingen, beantwoord vragen van gasten en verzorgt de inventaris aanboord van de schepen van GJS | HW Yachtcharter.

Hans Willem Rienks

Hans Willem Rienks

Hans Willem is vanaf 1 januari 2012 Directeur-eigenaar van G.J.S. | HW Yachtcharter. Hij heeft eerst als stuurman gewerkt op een sleephopperzuiger bij Van Oord Marine Contracters, daarna is hij gestart met HW Jachttechniek een service en onderhoudsbedrijf voor pleziervaartuigen. Hans Willem is afgestudeerd aan de Hogere Zeevaartschool "Willem Barentz" te Terschelling, gespecialiseerd in Dredging.

In zijn vrije tijd houdt Hans Willem van eten (het liefst van de barbecue) watersport, reizen, fotografie, website's & brochures maken en optrekken met zijn gezin. Zijn passie? "Naast mijn vrouw en kinderen is mijn grootste passie het ontwerpen en bouwen van luxe motorkruisers voor zowel particulieren als voor de verhuur. Daarnaast is het een uitdaging om de lat steeds hoger legen voor ons team om het perfecte eindresultaat te behalen."

Douwina Rienks

Douwina Rienks

Douwina is Algemeen Directeur van de onderneming sinds 1993, nadat zij met haar man Doede 15 jaar een bakkerij heeft gerund besloten zijn om van hun hobby watersport hun werk te maken. Douwina is het contact naar de klanten, regelt de administratie en ontvangt de gasten op de haven. Daarnaast verzorgt ze ook de inspectie en de schoonmaak van de schepen.

Doede Rienks

Doede Rienks

Doede Rienks is sinds 1993 Technisch Directeur van G.J.S. | HW Yachtcharter. Na 15 jaar lang een eigen bakkerij te hebben gehad begon hij in 1992 met het watersportbedrijf Grou Jacht Service de Jister B.V. Met 1 huurboot en een jachthaven met jachtbemiddeling en onderhoud maakte hij van zijn hobby, watersport, zijn werk. Door de jaren heen groeide de verhuurvloot en werd er gestopt met de jachtbemiddeling en het onderhoud.

Doede is de technische kracht achter de onderneming, hij zorgt voor de aansturing van de technische controles en in de winter het onderhoud van de bestaande schepen.

Doede zijn hobbies zijn wintersport, duiken, camperen en het liefst gaat hij met hun eigen boot weg.

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen