Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de veel gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op via email of tel. +31 (0)566-624062.

 Bekijk onze jachten                Vraag nu een brochure aan

Zijn huisdieren toegestaan?

Vanwege allergieën is het bij ons niet toegestaan huisdieren mee aan boord te nemen.

Hoe zit het met de waarborgsom en verzekering?

De schepen zijn ALL RISK verzekerd. Eigen risico bedraagt € 800,- voor alle schepen. Dit bedrag betaald u als waarborgsom contant bij de afvaart. Deze waarborgsom ontvangt u uiteraard terug als u het schip schoon, schadevrij en met complete inventaris weer aflevert. Bij te laat inleveren van het schip heeft de verhuurder het recht € 55,- voor ieder uur te laat, in rekening te brengen.

Is er een parkeerplaats voor de auto?

Voor het inschepen kunt u de auto bij het schip parkeren. Bij onze haven is een ruime afgesloten parkeerplaats waar uw auto gedurende uw verblijf aan boord gratis gestald kan worden. Aan uw boordsleutel zit ook een sleutel van het parkeerterrein, waarmee u het terrein op –en af kunt rijden. Parkeren is uiteraard geheel voor eigen risico.

Mogen wij fietsen meenemen/huren?

Het is toegestaan om uw eigen fietsen mee te nemen, ook kunt u luxe fietsen bij ons huren. Als u in de haven meldt dat u fietsen mee heeft dan verzorgen wij schuimrubbers voor tussen de railing en de fietsen. Een fiets mee aan boord is ideaal om alle mooie plekjes bereikbaar te maken. Bovendien is een fiets handig bij het doen van boodschappen of een bezoek aan een museum, pretpark of subtropisch zwembad.

Wat voor kosten zijn er nog naast de huurprijs?

De volgende kosten komen er nog extra bij naast de huurprijs:

Verbruik van brandstof en gas, navullen water en vuilwater afzuigen
brug en havengelden
aanbevolen maar niet verplicht: annuleringsverzekering 6,00% van de huursom
schoonmaakkosten. Wij verwachten van u dat het schip bij teruggave van binnen en van buiten net zo schoon is als u het van ons heeft ontvangen. U kunt het schoonmaken ook door ons laten doen, wij berekenen voor de eindschoonmaak vanaf € 90,- voor binnen & buiten.

Wat is het vaargebied van de schepen?

Het vaargebied van onze schepen zijn de binnenwateren van Friesland, Groningen en Overijssel. Bij voldoende ervaring kunt u met schriftelijke toestemming het IJsselmeer of de grote rivieren bevaren. U dient dan zelf voor een waterkaart, verrekijker en kompas te zorgen. Gaat u het ijsselmeer op dan zijn zwemvesten verplicht deze kunt u bij ons huren..

Wat is er allemaal aan boord?

Dit staat gedetailleerd uitgeschreven op de inventarislijst.

Beddengoed: Hoeslakens, kussens en kussenslopen zijn aan boord.
Het enige wat u moet meebrengen zijn:
slaapzakken/dekens of dekbedden, maar deze zijn ook bij ons te huur.

Handdoeken, een handdoekpakket is ook bij ons te huur.
Theedoeken
Keukendoeken
Zaklantaarn
Verrekijker

Vlak bij de haven zijn twee supermarkten, waar u uw inkopen kunt doen.

Wanneer moet ik betalen?

Uw reservering is definitief als 50% van de huursom binnen 14 dagen na boeking bij ons is binnen gekomen. De rest van de huursom 50% dient vier weken voor afvaart aan ons te worden betaald.

Hoe kan ik reserveren?

Via internet:
U kiest een schip en de periode, via onze vrijewekenlijst kunt u uitzoeken welke schepen voor welke termijn beschikbaar zijn, en boekt dit via ons boekingsformulier. Zodra wij de boeking binnen hebben krijgt u een email of telefonische bevestiging als de boeking akkoord is. Vervolgens krijgt u via de post het contract en de factuur, bij ontvangst en ondertekening van het contract doet u binnen 10 dagen een aanbetaling van 50% van de huursom. Het restant van de huur voldoet u vier weken voor afvaart per bank overschrijving.

Telefonisch via +31 (0)566-624062:
Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar, en kunnen u informatie geven over beschikbare termijnen en mogelijkheden. Als u telefonisch boekt krijgt u via de post het contract en de factuur, bij ontvangst en ondertekening van het contract doet u binnen 10 dagen een aanbetaling van 50% van de huursom. Het restant van de huur voldoet u vier weken voor afvaart per bank overschrijving.

Zijn afwijkende afvaartdagen ook mogelijk?

In het voor- en naseizoen is het ook mogelijk om een midweek, weekend of bijv. 10 dagen te huren. Op korte termijn worden deze perioden ook op de last-minute pagina gezet. Heeft u zelf wensen voor een bepaalde periode, neem contact met ons op per mail of via tel. +31 (0)566-624062. Voor Midweken rekenen wij 60% van de weekprijs, weekend is 70% van de weekprijs.

Moet ik ervaring of een vaarbewijs hebben?

Al onze schepen kunt u besturen zonder een vaarbewijs. Zonder ervaring is het verplicht een vaarinstructie te nemen. Voor beginnende watersporters hebben wij dan ook een aantal instructeurs, die van U in drie tot vijf uur een goede stuurman maakt. Ook de bemanning krijgt instructie met het afmeren en hoe om te gaan met de trossen en stootkussens. Aan een vaarinstructie zijn kosten verbonden vraag naar de voorwaarden.

Algemene informatie boot huren

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen