Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Privacy Statement

HW Yachtcharter B.V.
Jister 13
9001 XX  Grou
+31 (0)566 624062
info@hwyachtcharter.nl
KvK: 70361185

HW Yachtcharter B.V. is actief in de bootverhuur. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens en volgen de  richtlijnen van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming, Europese richtlijnen). In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die u met ons deelt bij gebruik van of bij het aanmelden bij onze dienstverlening en waarom deze bij ons veilig bewaard blijven.

HW Yachtcharter B.V. verwerkt de volgende persoonsgegevens:

Bij het bezoeken van onze website worden de volgende persoonsgegevens bewaard:

Persoonsgegevens: adres, e-mail, telefoonnummer en geboortedatum

Als u onze websites bezoekt of mobiele apps gebruikt:

  • De reisvoorkeur;
  • Informatie over surfgedrag: duur, aantal bezoekers, volgorde van bezoek;
  • Informatie over het moment waarop u op een van onze advertenties klikt, ook als deze op de website van andere organisaties staat;
  • Informatie over de manier waarop u toegang krijgt tot onze digitale diensten, zoals besturingssysteem, IP-adres, online identificatiemiddelen en informatie over de webbrowser;
  • Sociale voorkeuren, interesses en activiteiten.

Als u een reis boekt, artikel koopt of dienst vraagt kunnen wij de volgende gegevens verwerken:

  • Reizigersinformatie, paspoort of identiteitsgegevens en soms bankgegevens;
  • Informatie over wat u, wanneer u en waar u geboekt/gekocht heeft en op welke wijze betaald is.

Als u onze website bezoekt of meedoet aan acties, wedstrijden, enquêtes, vragenlijsten over onze dienstverlening en als wij contact met u opnemen, maar ook als u contact met ons opneemt, kunnen wij de volgende gegevens opslaan:

  • Persoonsgegevens die u achterlaat als u via e-mail, telefonisch, via schriftelijke correspondentie per post of via social media contact met ons opneemt. Denk aan de gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer, woonplaats en e-mailadres;
  • Gegevens van e-mails en andere digitale mededelingen die wij u toesturen en die u opent, zoals links waar op wordt geklikt;
  • Uw feedback en deelname aan klantenonderzoeken en vragenlijsten.

Andere bronnen van persoonsgegevens:

  • Als u via sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Facebook, Google+ of Twitter, toegang zoekt tot onze online diensten of telefonisch uw locatie deelt geeft u toestemming om deze informatie met ons te delen. Dit zijn naam, e-mail, locatie, bankgegevens en alle informatie die u vrijwillig met ons deelt.
  • Wij kunnen beeldmateriaal van beveiligingscamera’s, IP-adressen en browsergegevens gebruiken die in of bij onze locaties, bedrijfspanden en andere gebouwen zijn verzameld.

Persoonsgegevens van reisgenoten:

  • Als u persoonsgegevens van uw mede reisgenoten deelt overtuigt u ervan dat deze reisgenoot hiermee akkoord gaat en wijst u hem/haar op het privacy beleid van HW Yachtcharter B.V. en hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

Waarom

  • Producten en diensten te leveren waarom u vraagt
  • Wij hebben gegevens nodig om een boeking te beheren, om producten en diensten te leveren en om u te helpen met een bestelling of terugstorting als er om gevraagd wordt en bij bijvoorbeeld het retourneren van borg.

Producten, diensten en bedrijfsvoering te beheren en te verbeteren

  • Met de persoonsgegevens die achtergelaten zijn verbeteren wij onze producten continu, zodat u een zo goed mogelijke ervaring hebt op ons digitale aanbod en met onze diensten.

Gebruiksgegevens personaliseren

  • Wij gebruiken persoonsgegevens voor marktonderzoek en research development binnen HW Yachtcharter B.V. om onze diensten, kennis en manier waarop wij communiceren te verbeteren.

Veiligheid te bewaken

  • Wij gebruiken veiligheidscamera’s om de veiligheid te bewaken van iedereen die onze bedrijfspanden of haventerrein bezoekt om misdrijven te voorkomen, te ontdekken en te vervolgen. Wij kunnen deze beelden ook gebruiken om onze wettelijke rechten vast te leggen, uit te oefenen en te verdedigen.
  • We kunnen persoonsgegevens gebruiken bij veiligheidsoperaties, ongevallen of vergelijkbare incidenten en voor verzekeringsdoeleinden.

Om met u in contact te komen

  • Bij de online marketingcommunicatie en het plaatsen van advertenties van HW Yachtcharter B.V. kunnen wij beide laten aansluiten bij uw interesses en personaliseren, omdat wij surfgedrag bekijken, reacties op online marketing meten en aankopen bekijken en wij kunnen persoonsgegevens die achtergelaten zijn bij verschillende bronnen binnen de groep combineren. Wij kunnen marketing zo relevanter en interessanter maken.

Marketing communicatie en serviceberichten

  • Wij kunnen o.a. nieuwsbrieven, marktonderzoek, e-mail of via sociale media berichten sturen als wij denken dat het interessant is. Wij doen dit alleen als u heeft aangegeven dat u deze marketingcommunicatie wilt ontvangen. U kunt dan nog steeds serviceberichten ontvangen, zoals de bevestiging van uw boeking en belangrijke informatie over het gebruik van onze producten of diensten.

Wanneer

Het delen van persoonsgegevens met regelgevende instanties

  • Wij kunnen minimale persoonsgegevens met overheidsorganen delen als dit in de wet staat / verplicht wordt of als wij dat volgens de wet mogen doen. Vrijwillig, zoals reizigersgegevens.
  • Wij zullen, indien wij er toe worden verplicht door officiële instanties of bij verplichtingen voor reizen in het buitenland, persoonsgegevens delen met douane, bij grenscontroles en/of met andere overheidsinstanties voor veiligheid, immigratie, terrorisme, enzovoort.

Het delen van persoonsgegevens met waar wij verplichtingen aan hebben

  • Wij kunnen ook, op grond van een overeenkomst of overeenkomsten die wij met u hebben, persoonsgegevens delen met een organisatie waar aan wij een of meer van onze bedrijven, rechten of verplichtingen verkopen of overdragen (of waarmee wij in onderhandeling zijn over verkoop of overdracht daarvan). De ontvanger van die persoonsgegevens kan die dan, bij definitieve overdracht of verkoop, op dezelfde manier gebruiken als wij.

Beschermen van uw persoonsgegevens

Veiligheid van uw persoonsgegevens:

  • Wij willen dat u onze diensten altijd veilig kunt gebruiken en houden toezicht op het gebruik hiervan. Dat doen wij door persoonsgegevens te beschermen en om fraude, andere misdrijven en misbruik tegen te gaan. Wij nemen passende veiligheidsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen opzettelijk verlies en tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, verandering en bekendmaking.
  • Indien u geen gepersonaliseerde informatie van ons wilt ontvangen dan kunt u altijd uw voorkeur aangeven. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk verwerken.
  • U kunt dan nog steeds serviceberichten ontvangen, zoals de bevestiging van uw boeking en belangrijke informatie over het gebruik van onze producten of diensten.

Bewaren van uw persoonsgegevens en duur van bewaren gegevens

  • Wij bewaren de persoonsgegevens zolang dat nodig is voor de doelen waar wij het in deze privacyverklaring over hebben en voor het naleven van de wet- en regelgeving. Daarna wissen wij de persoonsgegevens. Alle gegevens worden bewaard volgens wettelijke richtlijnen van de Wet AVG. Zouden wij gegevens willen gebruiken voor analyse, historische of andere zakelijke doeleneinden, dan verwerken wij deze gegevens anoniem.

Links naar andere websites en functies voor social media

  • Onze websites en mobiele apps bevatten links of bevatten functies voor social media, zoals Facebook , Google+, Twitter, Pinterest, enzovoort die door organisaties met eigen privacyverklaring beheerd worden. Zorg ervoor dat u deze voorwaarden en privacy voorwaarden goed doorleest, voordat u persoonsgegevens invoert op de website van andere organisaties. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor websites van andere organisaties en functies.

Cookies

Dit cookie statement beschrijft de cookies, waarvan HW Yachtcharter B.V. gebruik maakt via de websites en voor welk doel deze cookies worden gebruikt.

Wat zijn cookies?

  • Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij uw bezoek aan een website worden meegestuurd aan uw browser en daarna op de harde schijf of in het geheugen van uw computer, tablet of mobiele telefoon (hierna genoemd: “apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website worden geplaatst, kunnen uw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen.

Welke cookies gebruikt HW Yachtcharter B.V.?

Functionele cookies

  • HW Yachtcharter B.V. maakt in de eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan u de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren, waar u om heeft gevraagd. Functionele cookies onthouden bijvoorbeeld dat u bent ingelogd, zodat u op een volgende webpagina niet opnieuw hoeft in te loggen.

Analytics cookies

  • Voor het verzamelen van statistieken over het gebruik en bezoek van de website, maakt HW Yachtcharter B.V. gebruik van analyticsdiensten. Deze gegevens worden door de aanbieder van deze analyticsdiensten geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan HW Yachtcharter B.V. verstrekt. HW Yachtcharter B.V. krijgt op deze manier inzicht in hoe de website wordt gebruikt en kan aan de hand van die gegevens de website en/of haar dienstverlening zo nodig aanpassen. Als dat wettelijk verplicht is, kan de analyticsdienst deze informatie aan derden verstrekken.

Social plug-ins

  • Via de website kan mogelijk toegang geboden worden tot verschillende sociale media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Youtube en Google+. Met behulp van deze zogenaamde social plugins kan informatie op de website met anderen worden gedeeld en worden aanbevolen. Via de social plugins worden door derde partijen cookies op uw apparaat geplaatst. Dit kunnen cookies zijn die als doel hebben uw gebruikservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om uw surfgedrag over meerdere websites te volgen en een profiel van uw surfgedrag op te bouwen.

Tracking cookies

  • HW Yachtcharter B.V. maakt op de website gebruik van cookies van derde partijen die u op basis van uw surfgedrag gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen.
  • Via de website wordt een cookie op uw apparaat geplaatst met een uniek nummer. Deze cookie maakt het mogelijk om uw apparaat te herkennen als u na een bezoek aan onze website naar een andere website surft, die onderdeel uitmaakt van hetzelfde advertentienetwerk. Dit maakt het mogelijk voor HW Yachtcharter B.V. om u op die andere websiteadvertenties te tonen.
  • De gegevens die op deze wijze worden verzameld, worden door HW Yachtcharter B.V. alleen gebruikt om u ook op andere websites onze advertenties te kunnen tonen en worden niet aan andere bestanden gekoppeld.

Verwijderen cookies

  • De toestemming die u heeft gegeven aan HW Yachtcharter B.V. voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kunt u altijd intrekken door uw browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert of door alle, in uw browser reeds geplaatste, cookies te verwijderen. Raadpleeg de hulpfunctie van uw browser om te zien op welke wijze u de cookies kunt verwijderen.
  • U moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de website niet of niet goed meer werken.
  • Het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop u deze handeling uitvoert. Als u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet u de bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer en/of browser herhalen.

Uw persoonsgegevens; klachtenprocedure

Toegang tot en bijwerken, corrigeren en laten verwijderen van uw persoonsgegevens:

  • U kunt altijd uw persoonsgegevens opvragen die wij beheren. Mocht u deze willen opvragen, corrigeren of laten verwijderen , dan ontvangen wij hiervoor de informatie, waarmee wij uw persoonsgegevens voor u kunnen identificeren en opzoeken. Zijn er gegevens die niet kloppen, dan ontvangen wij de wijziging zo spoedig mogelijk om dit dan ook zo snel mogelijk te wijzigen of te wissen. Ook kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens.
  • Wij zullen uw gegevens bijwerken of wissen, tenzij wij deze moeten bewaren voor zakelijke of wettelijke doeleinden.

Klachtenprocedure

  • Wij doen ons best de gegevens zo goed mogelijk te beheren. Is er toch een klacht over de manier van beheren, verzamelen, opslaan of het gebruiken, laat dit dan schriftelijk weten en richt uw klacht aan: HW Yachtcharter B.V., Jister 13, NL-9001 XX Grou of via info@hwyachtcharter.nl
  • Indien onze reactie niet naar wens is, dan kunt u een klacht indienen bij autoriteitpersoonsgegevens.nl.
  • Voordat wij uw verzoek of klacht in behandeling nemen, kunnen wij om extra informatie vragen om uw identiteit te bevestigen. Als u namens iemand anders contact met ons opneemt, kunnen wij vragen om extra informatie. Dat doen we om zeker van te zijn dat u gerechtigd bent zo’n verzoek of klacht in te dienen.

Wettelijke grondslag (AVG)

Wij verwerken uw gegevens alleen in de volgende situaties:

  • Wij hebben uw toestemming;
  • Het is noodzakelijk in verband met een overeenkomst die wij met u hebben of om op uw verzoek stappen te ondernemen, voordat wij een overeenkomst aangaan;
  • Wij moeten voldoen aan de wettelijke verplichting;
  • Het is noodzakelijk ter bescherming van uw eigen vitale belangen of die van andere natuurlijke personen;
  • Het is het algemeen belang of wij hebben een officiële machtiging voor een taak in het kader van de uitoefening van openbaar gezag;
  • Het is in het gerechtvaardigde belang van ons of derden en deze belangen wegen zwaarder dan uw belangen of rechten.

Wijzigingen

Deze verklaring is van kracht vanaf mei 2018. Wij kunnen de verklaring elk moment aanpassen, dus kijk regelmatig op onze website(s) of er updates zijn. Als het ingrijpende wijzigingen zijn, zullen wij deze duidelijk op onze website plaatsen.

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen