Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Bootverhuur

Bent u op zoek naar bootverhuur? Voor bootverhuur ben u bij HW Yachtcharter Grou in Friesland aan het juiste adres. HW Yachtcharter biedt 18 schitterende schepen aan die voor een fantastische vakantie op de Nederlandse binnenwateren zorgen. Voor een bootverhuur vakantie moet u bij ons zijn. Wij zorgen voor “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

Bootverhuur zonder vaarbewijs

Bij HW Yachtcharter Grou vindt u de luxe bootverhuur zonder vaarbewijs! Uiteraard kunt u, als u nog nooit gevaren heeft, een vaarinstructie aan boord van onze boten volgen.

Voor onze bootverhuur komen wij al jaren bij HW Yachtcharter. Elk jaar weer een onbezorgde vaarvakantie. – fam. de Wit

Waarom HW Yachtcharter voor bootverhuur in Friesland?

Bootverhuur in Friesland bij HW Yachtcharter biedt u het volgende:

  • Een onbezorgde vaarvakantie;
  • Vaste prijs garantie;
  • Moderne, comfortabele en luxe jachten;
  • 24 uur service;
  • Een grote diversiteit aan vaarroutes;
  • Fietsen mee aan boord.

Bootverhuur Friesland vaargebied

Voor uw bootverhuur is Friesland de place to be! Het uitgestrekte vaargebied van Friesland, Groningen en Overijssel is het paradijs voor watersport en pleziervaart. Het grootste aaneengesloten merengebied van Europa vindt u hier in het noorden van Nederland. Afwisseling van door de mens gegraven kanalen, landelijke riviertjes en ruime meren met rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie.

Yachtcharter vakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt u afwisselen met de rust en ruimte op de meren en vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over bootverhuur in Friesland bij HW Yachtcharter Grou? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren, we hebben veel vaste klanten dus wees er snel bij! Om uw Yachtcharter Friesland vakantie niet te missen!

 Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

 

Bootverhuur

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen