Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Paasvakantie op een motorjacht

Begin in het hart van Friesland start vanuit Grou.

Met de paasvakantie start voor de meeste havenmeesters in Friesland met zijn mooie meren, vaarten en de 11-steden het nieuwe seizoen. Ongeacht dat het nog vroeg in het seizoen is, komen de boottoeristen alweer naar de steden, dorpen, prachtige meren en de vele marrekrite ligplaatsen.

Beschikbaarheid Pasen

Overzicht Haveninformatie voor Gasten

Aan boord van uw schip is een Ipad met daarop de ANWB waterkaart app met GPS functie. Hierop vind u informatie over de brugopeningstijden, jachthavens, etc.
Boot huren Friesland – GJS | HW Yachtcharter

Seizoenstart

Dit jaar beginnen de paasvakanties in gedeelten van Europa op 27 maart. Dan starten de eerste motorjachten van onze prachtige vloot en profiteert u van de midweek en weekend aanbiedingen in het voorseizoen. Er staat dan ook niet meer in de weg om even lekker spontaan het water op in ons prachtige gebied!

Optimaal  voor de gepassioneerde hobby visser!

Volgens verschillende visguides en hobby vissers is het bijzonder aantrekkelijk om in het voorseizoen te vissen in onze regio. In Grou is bij de hengelsportzaak de kleine VISpas te koop. Ook hebben de meeste restaurants in Friesland uitgebreid vis op de kaart!

Friesland zonder sluizen

Wist u dat de binnenwateren van Friesland geheel sluizen vrij zijn. Dit betekend dat uw een week lang kunt rondvaren zonder ook maar een sluis tegen te komen. Dat is nog een vakantie zonder zorgen!

Onze jachten

Laatste artikelen:

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen