Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Vaarinstructie!

U wil een boot huren maar heeft nog nooit gevaren?

Het lijkt u geweldig om kapitein op een jacht te zijn. Bij ons kunt u een boot huren en is het mogelijk om een vaarinstructie te volgen aan boord van dit schip. Het doel van de vaarinstructie is het aanleren van veilig en verantwoord vaargedrag, dat houdt in dat u kennis krijgt van de relevante geschreven en ongeschreven regels op het water.

Naast de regels zult u ook uitgebreide praktische ervaring opdoen met het besturen van het door u gehuurde jacht. Een ervaren instructeur leert u manoeuvreren, afmeren en ontmeren op het schip wat u bij ons gehuurd heeft.

Waarom?

Wat u zult leren?

Het doel van de instructie is dat u controle over uw motorboot zult krijgen. Een goede voorbereiding op de vaarvakantie is het bestuderen van de vaarreglementen die op onze reglementen pagina kunt vinden.

De lessen

De lessen zijn op dag van afvaart, een les duurt gemiddeld 2 tot 4 uren. Hiervan kan in overleg afgeweken worden. De kosten voor een vaarinstructie bedragen € 120,- . Geen diploma, wel een goede basis voor verantwoord en veilig vaarplezier

 Bekijk onze jachten                Vraag nu een brochure aan

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen