Vakantie planner

First Minute vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Yachtcharter Friesland

U bent op zoek naar Yachtcharter Friesland? Dan bent u bij G.J.S. | HW Yachtcharter in Friesland aan het goede adres. GJS biedt 17 schitterende schepen aan die voor een fantastische vakantie op de Nederlandse binnenwateren zorgen. Voor een Yachtcharter in Friesland moet u bij ons zijn. Wij zorgen voor een “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Bekijk onze jachten![/b

utton]        [button type="btn btn-success" url="./../zoeken/"]Direct reserveren

Yachtcharter Friesland zonder vaarbewijs

Bij GJS | HW Yachtcharter vindt u de luxe yachtcharter Friesland zonder vaarbewijs! Uiteraard kunt u, als u nog nooit gevaren heeft, een vaarinstructie aan boord van onze boten volgen.

Voor onze yachtcharterFriesland komen wij al jaren bij GJS | HW Yachtcharter. Elk jaar weer een onbezorgde vaarvakantie. – fam. de Wit

Waarom GJS | HW Yachtcharter Friesland?

Yachtcharter in Friesland bij GJS | HW Yachtcharter biedt u het volgende:

Yachtcharter Friesland vaargebied

Voor uw yachtcharter is Friesland de place to be! Het uitgestrekte vaargebied van Friesland, Groningen en Overijssel is het paradijs voor watersport en pleziervaart. Het grootste aaneengesloten merengebied van Europa vindt u hier in het noorden van Nederland. Afwisseling van door de mens gegraven kanalen, landelijke riviertjes en ruime meren met rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie.

Yachtcharter vakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt U afwisselen met de rust en ruimte op de meren een vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over een huurboot in Friesland bij GJS | HW Yachtcharter? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren, we hebben veel vaste klanten dus wees er snel bij! Om uw Yachtcharter Friesland vakantie niet te missen!

 Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

 

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.0! Bekijk alle beoordelingen