Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

HW 5 beschikbaar 25-08 tot 01-09

Boot huren zonder vaarbewijs!

U zocht op boot huren zonder vaarbewijs!  Bij HW Yachtcharter in Friesland bent u aan het juiste adres voor een boot huren zonder vaarbewijs. HW Yachtcharter biedt 17 schitterende jachten aan die voor een fantastische vaarvakantie op de binnenwateren van Nederland zorgen. Daarom moet u voor een boot huren zonder vaarbewijs bij ons zijn. Wij zorgen voor een “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vakantie boot huren in Friesland was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Vaarbewijs vrij boot hurenBoot varen zonder vaarbewijs in Friesland!

Allergie en RookvrijAllergie en rookvrije schepen, Huisdieren zijn niet toegestaan aan Boord

GPS waterkaart navigatieGratis Ipad met Waterkaart navigatie

Vaste prijs garantiePrijsgarantie het gehele jaar dezelfde prijs

17 luxe motorjachtenOp eigen werf gebouwde jachten!

Gratis parkerenOnze parking is volledig omheind en gratis

In het hart van FrieslandGelegen in Grou direct aan de A32 en het Prinses Magriet Kanaal

Eigen service dienstOnze 24-uurs service omvat altijd paraat staande monteurs

Wat onze klanten zeggenOnze Reviews

De volgende selectie van klanten meningen die hier wordt vermeld, maakt de waardering die HW Yachtcharter van haar klanten krijgt zeer duidelijk. Deze feedback bevestigt onze toewijding aan tevreden klanten.
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

Alles in perfecte staat van onderhoud!

Top!!!! Al redelijk wat jaartjes huren we iedere keer de HW10 voor 2 weken aan een in de zomer. Alles in perfecte staat van onderhoud en goede service en verhuurders prettige luitjes!!!

Familie Bolleman

Gevaren op de HW 10
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

⚓️ Werkelijk een fantastisch schip!

Komen al 11 jaar terug in Grou en met veel plezier, dit jaar eens de heerlijk ruime en luxe uitgevoerde HW 18 gehuurd, werkelijk een fantastisch schip, we hebben genoten, volgend jaar haar zusje de HW 3!

Cock en Elly Molle / Hans en Afke van Breugel

Gevaren op de HW 18
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

Gemakkelijk te besturen, erg koersvast!

Prachtige boot, makkelijk te besturen (erg koersvast) en heel veel (berg)ruimte.
Ondanks de regen, hagel en harde wind hebben we een prachtige week gehad. De routes steeds op de IPad uitgezet en heerlijk gevaren. Ook ’s avonds was het heerlijk zitten in de kajuit dankzij de uitstekende kachel. In de zomervakantie gaan we weer en we kijken daar nu alweer naar uit!

Peter-Jan Rauch

Gevaren op de HW 11
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

Perfecte begeleiding van U en Uw team!

Beste fam. Rienks en medewerkers. Nog eenmaal willen wij laten weten, dat wij een geweldige vakantie gevierd hebben In Friesland! En dat kwam hoofdzakelijk door de perfecte begeleiding van U en Uw team! De HW 11 in uitstekende staat en super schoon!

Familie van Dijk

Gevaren op de HW 11

GRATIS Brochure en informatie materiaal aanvragen HW Yachtcharter HollandGratis Brochure?

U bent op de juiste plaats. Voer uw gegevens in om gratis onze nieuwste reisinspiratie, trends en bestemmingen in uw inbox te ontvangen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs en bezoek ons!
Bezoek onze jachthaven en scheepswerf of stuur ons gewoon een e-mail wanneer u maar wilt. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Ons Adres
Jister 13, NL-9001 XX
Grou, Nederland
info@hwyachtcharter.nl

Boot huren zonder vaarbewijs!

Bij HW Yachtcharter in Grou zijn alle schepen vaarbewijs vrij! De boten zijn zo uitgerust dat ze door iedereen gevaren kunnen worden, met een klein beetje ervaring heeft u een fantastische vaarvakantie! Mocht u nog nooit een boot gevaren hebben dan raden wij wel aan een vaarinstructie te reserveren. U krijgt dan op dag van afvaart een vaarinstructeur mee die u de fijne kneepjes van het vak leert. U krijgt hier geen diploma of vaarbewijs voor, maar wel een zelfverzekerde schipper aan boord die ten allen tijde weet hoe het schip te manoeuvreren! Wat een rust! Verder zijn onze schepen perfect uitgerust voor een heerlijke vakantie op de friese wateren of zelfs verder weg! Kijkt u eens bij onze vaarroutes! Al deze vaarroutes zijn geschikt voor onze schepen wat betreft doorvaarthoogte etc.

Motorboot huur vakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt U afwisselen met de rust en ruimte op de meren een vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over een boot huren zonder vaarbewijs bij HW Yachtcharter? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren!

Als u nu inschrijft ontvangt u kostenloos 10 vaarroutes in uw mailbox.Love Boating?

U bent op de juiste plaats. Voer uw gegevens in om reisinspiratie, trendbestemmingen en aanbiedingen in uw inbox te ontvangen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen