Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

HW 1 Beschikbaar 06-05 tot 13-05 2024

Yachtcharter Friesland

Boot varen zonder vaarbewijs!

U bent op zoek naar Yachtcharter Friesland? Dan bent u bij HW Yachtcharter in Friesland aan het goede adres. HW Yachtcharter biedt 17 schitterende schepen aan die voor een fantastische vakantie op de Nederlandse binnenwateren zorgen. Voor een Yachtcharter in Friesland moet u bij ons zijn. Wij zorgen voor een “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Bekijk onze jachten!

Bent u opzoek naar Bootverhuur Friesland? Dan bent u bij G.J.S. | HW Yachtcharter aan het goede adres. GJS bezit 17 schitterende schepen die voor een fantastische vakantie op de Nederlandse binnenwateren zorgen. Voor bootverhuur Friesland moet u bij ons zijn. Wij zorgen voor een “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

Bootverhuur Friesland zonder vaarbewijs

Bij GJS | HW Yachtcharter kunt u een luxe boot huren Friesland zonder vaarbewijs! Uiteraard kunt u, als u nog nooit gevaren heeft, een vaarinstructie aan boord van onze boten volgen.

Voor bootverhuur in Friesland komen wij al jaren bij GJS | HW Yachtcharter. Elk jaar weer een onbezorgde vaarvakantie. – fam. de Wit

Waarom een Bootverhuur Friesland bij GJS?

Bootverhuur Friesland bij GJS | HW Yachtcharter biedt u het volgende:

 • Een onbezorgde vaarvakantie;
 • Vaste prijs garantie;
 • Moderne, comfortabele en luxe jachten;
 • 24 uur service;
 • Een grote diversiteit aan vaarroutes;
 • Fietsen mee aan boord.

Bootverhuur Friesland vaargebied

Voor bootverhuur is Friesland de place to be! Het uitgestrekte vaargebied van Friesland, Groningen en Overijssel is het paradijs voor watersport en pleziervaart. Hier in het noorden van Nederland vindt U het grootste aaneengesloten merengebied van Europa. Afwisseling van landelijke riviertjes, door de mens gegraven kanalen en ruime meren met rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie.

Bootverhuur vakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt U afwisselen met de rust en ruimte op de meren een vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over bootverhuur Friesland HW Yachtcharter? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren, we hebben veel vaste klanten dus wees er snel bij! Om uw Bootverhuur Friesland vakantie niet te missen!

 Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

Vaarbewijs vrij boot hurenBoot varen zonder vaarbewijs in Friesland!

Allergie en RookvrijAllergie en rookvrije schepen, Huisdieren zijn niet toegestaan aan Boord

GPS waterkaart navigatieGratis Ipad met Waterkaart navigatie

Vaste prijs garantiePrijsgarantie het gehele jaar dezelfde prijs

17 luxe motorjachtenOp eigen werf gebouwde jachten!

Gratis parkerenOnze parking is volledig omheind en gratis

In het hart van FrieslandGelegen in Grou direct aan de A32 en het Prinses Magriet Kanaal

Eigen service dienstOnze 24-uurs service omvat altijd paraat staande monteurs

Wat onze klanten zeggenOnze Reviews

De volgende selectie van klanten meningen die hier wordt vermeld, maakt de waardering die HW Yachtcharter van haar klanten krijgt zeer duidelijk. Deze feedback bevestigt onze toewijding aan tevreden klanten.
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

Alles in perfecte staat van onderhoud!

Top!!!! Al redelijk wat jaartjes huren we iedere keer de HW10 voor 2 weken aan een in de zomer. Alles in perfecte staat van onderhoud en goede service en verhuurders prettige luitjes!!!

Familie Bolleman

Gevaren op de HW 10
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

⚓️ Werkelijk een fantastisch schip!

Komen al 11 jaar terug in Grou en met veel plezier, dit jaar eens de heerlijk ruime en luxe uitgevoerde HW 18 gehuurd, werkelijk een fantastisch schip, we hebben genoten, volgend jaar haar zusje de HW 3!

Cock en Elly Molle / Hans en Afke van Breugel

Gevaren op de HW 18
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

Gemakkelijk te besturen, erg koersvast!

Prachtige boot, makkelijk te besturen (erg koersvast) en heel veel (berg)ruimte.
Ondanks de regen, hagel en harde wind hebben we een prachtige week gehad. De routes steeds op de IPad uitgezet en heerlijk gevaren. Ook ’s avonds was het heerlijk zitten in de kajuit dankzij de uitstekende kachel. In de zomervakantie gaan we weer en we kijken daar nu alweer naar uit!

Peter-Jan Rauch

Gevaren op de HW 11
https://hwyachtcharter.nl/wp-content/uploads/2018/11/Quote-150x150.png

Perfecte begeleiding van U en Uw team!

Beste fam. Rienks en medewerkers. Nog eenmaal willen wij laten weten, dat wij een geweldige vakantie gevierd hebben In Friesland! En dat kwam hoofdzakelijk door de perfecte begeleiding van U en Uw team! De HW 11 in uitstekende staat en super schoon!

Familie van Dijk

Gevaren op de HW 11

GRATIS Brochure en informatie materiaal aanvragen HW Yachtcharter HollandGratis Brochure?

U bent op de juiste plaats. Voer uw gegevens in om gratis onze nieuwste reisinspiratie, trends en bestemmingen in uw inbox te ontvangen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kom langs en bezoek ons!
Bezoek onze jachthaven en scheepswerf of stuur ons gewoon een e-mail wanneer u maar wilt. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Ons Adres
Jister 13, NL-9001 XX
Grou, Nederland
info@hwyachtcharter.nl

Waarom GJS | HW Yachtcharter Friesland?

Yachtcharter in Friesland bij GJS | HW Yachtcharter biedt u het volgende:

 • Een onbezorgde vaarvakantie;
 • Vaste prijs garantie;
 • Moderne, comfortabele en luxe jachten;
 • 24 uur service;
 • Een grote diversiteit aan vaarroutes;
 • Fietsen mee aan boord.

Yachtcharter Friesland vaargebied

Voor uw yachtcharter is Friesland de place to be! Het uitgestrekte vaargebied van Friesland, Groningen en Overijssel is het paradijs voor watersport en pleziervaart. Het grootste aaneengesloten merengebied van Europa vindt u hier in het noorden van Nederland. Afwisseling van door de mens gegraven kanalen, landelijke riviertjes en ruime meren met rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie.

Yachtcharter vakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt U afwisselen met de rust en ruimte op de meren een vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over een huurboot in Friesland bij GJS | HW Yachtcharter? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren, we hebben veel vaste klanten dus wees er snel bij! Om uw Yachtcharter Friesland vakantie niet te missen!

Als u nu inschrijft ontvangt u kostenloos 10 vaarroutes in uw mailbox.Love Boating?

U bent op de juiste plaats. Voer uw gegevens in om reisinspiratie, trendbestemmingen en aanbiedingen in uw inbox te ontvangen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen