Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Huurboot Friesland

U wilt varen op een huurboot Friesland? Dan bent u bij HW Yachtcharter Grou aan het goede adres. HW Yachtcharter bezit 18 schitterende schepen die voor een fantastische vakantie op de Nederlandse binnenwateren zorgen. Voor een huurboot Friesland moet u bij ons zijn. Wij zorgen voor “Een vaarvakantie zonder zorgen”. Een vaarvakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe boten.

Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

Huurboot Friesland zonder vaarbewijs

Bij HW Yachtcharter kunt u een luxe boot huren Friesland zonder vaarbewijs! Uiteraard kunt u, als u nog nooit gevaren heeft, een vaarinstructie aan boord van onze boten volgen.

Voor onze huurboot Friesland komen wij al jaren bij HW Yachtcharter. Elk jaar weer een onbezorgde vaarvakantie. – fam. de Wit

Waarom een huurboot in Friesland bij HW Yachtcharter?

Huurboot Friesland bij HW Yachtcharter biedt u het volgende:

  • Een onbezorgde vaarvakantie;
  • Vaste prijs garantie;
  • Moderne, comfortabele en luxe jachten;
  • 24 uur service;
  • Een grote diversiteit aan vaarroutes;
  • Fietsen mee aan boord.

Huurboot in Friesland vaargebied

Voor uw huurboot vakantie is Friesland de place to be! Het uitgestrekte vaargebied van Friesland, Groningen en Overijssel is het paradijs voor watersport en pleziervaart. Het grootste aaneengesloten merengebied van Europa vindt u hier in het noorden van Nederland. Afwisseling van landelijke riviertjes, door de mens gegraven kanalen en ruime meren met rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie.

Huurbootvakantie in dit gebied is een beleving die u zeker meerdere keren wil beleven. De oude dorpen en steden met de gezellige stadskernen kunt u afwisselen met de rust en ruimte op de meren een vaarten! Hier kruisen de zeilboten over het water, motorboten verkennen rustig de binnenwateren en de vissers turen naar hun dobbers in de hoop een vis aan de haak te slaan.

Wilt u meer weten over een huurboot Friesland bij HW Yachtcharter? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons uw boot direct online reserveren, we hebben veel vaste klanten dus wees er snel bij! Om uw huurboot Friesland vakantie niet te missen!

 Bekijk onze jachten!        Direct reserveren

Huurboot Friesland

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen