Vakantie planner

First Minute Vaste prijs garantie!
Met een gemiddelde van 9.1 beoordeeld

Eernewoude

Eernewoude biedt de natuur- en watersportliefhebber zoveel dat je er niet snel op uitgekeken raakt. De fantastische en centrale ligging in het hart van Fryslân en de geheel eigen sfeer zijn echt uniek. Hier vindt u een schitterend natuur- en watersportgebied dat zijn weerga in Nederland nauwelijks kent. Een gebied met rust en ruimte om te ontspannen in overvloed.

Toerist Informatie Friese Dorpen!

Grou(w)
Heeg
Lemmer
Eernewoude
Woudsend
Joure
Heerenveen
Burgum
Makkum
Langweer
Koudum

“De Princenhof” en “De Alde Feanen” bij Earnewâld behoren tot de mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Dit doolhof van kreekjes, eilanden en vaarten is dan ook zeker een bezoek waard. De vele vogels die hier in het voorjaar hun broedplaats hebben zorgen voor schitternde taferelen.

Het centrum
Zomers is het er een drukte van komende en gaande watersporters. Op de gezellige terrassen is het heerlijk afkoelen na een heerlijke dag op of aan het water. Kortom, Eernewoude is als watersportplaats klein van stuk, maar groots in mogelijkheden en gezelligheid! Eernewoude heeft een aantal horeca gelegenheden in de aanbieding waarvan het visrestaurant het bezoeken zeker waard is.

   Bekijk onze jachten                Vraag nu een brochure aan

 

De karakteristieke Friese dorpen!

Wij krijgen van onze gasten een gemiddelde beoordeling van 9.1! Bekijk alle beoordelingenBekijk alle beoordelingen